Reviews

Maarten de Korte
Maarten de Korte
Read More
Gedreven fotograve die alles uit je probeert te halen om het perfecte plaatje te schieten.
Francesca Soonieus
Francesca Soonieus
Read More
Lise is een talentvolle, lieve fotograve die veel inzicht heeft en je meeneemt in haar gedachtes tijdens de shoot. De paar foto's die ik tussen het shooten door had kunnen zien waren al boven verwachting. Ze geeft aanwijzingen, denkt met je mee en neemt alle tijd voor de details. Na een paar dagen ontving ik alle foto's en was ik onwijs onder de indruk!!! Ik zou Lise aan iedereen aanraden en ik kom zeker bij haar voor mijn volgende shoot. Heel erg bedankt Lise <3
Ernst van Luijken
Ernst van Luijken
Read More
Lise heeft op zeer professionele wjze foto's gemaakt van onze medewerkers, en het pand. Ze neemt de tijd, en het resultaat is bijzonder mooi!
Maartje Tak
Maartje Tak
Read More
Mijn vriend en ik hebben een fotoshoot met Lise gewonnen via Instagram. Het contact was daarna super leuk en snel. Mijn vriend en ik zijn beide niet gewend om voor de camera te staan en dus was het in het begin ook even wennen. Maar Lise stelde ons super goed op ons gemak en we kregen er zelfs lol in! We hebben verschillende dingen uitgeprobeerd en het eindresultaat is dan ook super leuk geworden. Zoveel mooie foto’s gekregen, waar wij ons ook echt in herkennen. Het zijn geen geposeerde houding, juist heel spontaan. Zou zo weer een fotoshoot bij Lise boeken!! ❤️
Erwin van Luijken
Erwin van Luijken
Read More
Hé Lise, bedankt voor de fantastische ervaring. De foto's zijn geweldig geworden en je bent super fijn om mee te werken. We zien je graag weer verschijnen om een volgende mijlpaal vast te leggen!
 Noortje Reijerkerk
Noortje Reijerkerk
Read More
Als je een goede, creatieve en leuke fotograaf zoekt is Lise echt de persoon! Waar je soms heel erg doorhebt dat een fotograaf bezig is, hebben alle 200 mensen van ons feest dit niet gemerkt. Door haar creatieve kijk heeft ze net de bijzondere shots, wat heel gaaf is om later terug te zien. Lise heeft ons bedrijfsfeest fantastisch vastgelegd & we hebben ontzettend veel complimenten gehad over de foto’s in de media. Ook het contact ging vlot & makkelijk. Tot de volgende keer!
Previous
Next